Welkom

Welkom

Welkom bij Karen en bij de website van Option Support! Wat kun je hier vinden? Gereedschap en allerhande aanzetten om je gelukkiger te voelen, beter contact en fijnere relaties te hebben, diepgaander gesprekken, een ander leven. Een betere manager te zijn, beter uitgerust als begeleider, als coach, als werker met mensen. Ja echt! Geld terug als je niet zienderogen opbloeit! De methode is sterk in haar eenvoud, en jij wordt sterk door méér van je eigen knopen te ontwarren, zodat je er niet onverhoeds over struikelt in contacten. Ontdek artikelen, uitleg, introductie, cursussen en gesprekken. Veel tekst, dat wel. Een gratis belafspraak kun je ook doen. O ja, en je bent uitgenodigd voor de nieuwste cursus of Option-dag – kijk hiernaast! Enneh… nieuwnieuwnieuw: filmpjes

Mail gerust als je vragen hebt, of wensen, of opmerkingen. Over de website, of over de Option-methode, of als ik je ergens mee kan helpen. Meld je hiernaast aan voor de nieuwsbrief!

’t Is bloeitijd!

De cursussen voor het najaar staan weer online. Ik heb me laten voorlichten over hygiënisch handelen en voldoende afstand en ventilatie. In ons nieuwe lokaal is dat nog gemakkelijker te realiseren. Maar we maken ook vaak gebruik van het bos hierachter, bijvoorbeeld voor oefengesprekken. En ik werk al 20+ jaar digitaal / telefonisch / per mail video / whatsapp / sms enz. met mensen, zo nodig ook in de lesgroepen. Lijfelijk of remote zie ik er daarom naar uit jullie weer te ontvangen. En laten we hopen dat de wereld gauw geneest!

Ik wens… dat deze tijd van stilte en rust, van bezinning, van stilgezet worden bij essenties, zal doorwerken tot iets heel goeds voor de wereld, voor onze maatschappij, voor ieder van ons zelf. Veel sterkte, maar ook veel vreugde en dankbaarheid, veel vieren en genieten, veel creativiteit en plezier gewenst in deze bijzondere wereldtijd.

Tot binnenkort!

Karen Gerritsen