Als je meteen wilt beginnen!

Als je meteen wilt beginnen!

Een (privé)training of een gesprek

Yess! Je wilt een gesprek, een training of een supervisie afspreken – dat wil zeggen dat we samen een datum, tijd, uren en dergelijke bepalen. Voor gesprekken bestaat er ook een abonnement. Voor de cursussen uit de cursusagenda kun je je inschrijven via het contactformulier. En als je gewoon eerst eens even wilt kennismaken, dan kun je op het contactformulier je vraag of opmerking schrijven. Een mailtje sturen of bellen kan natuurlijk ook. O ja en voor de nieuwsbrief: zie het invulvak rechtsonder, dan houd ik je tweemaal per jaar op de hoogte!

Via “contact” kun je ook gesprekken, supervisie, privésessies of trainingen aanvragen. Ik noem een handvol mogelijkheden, en zelf kun je vast nog meer wensen bedenken. Je aanmelding voor een bestaande cursus of training is compleet na overmaking van het inschrijfgeld ter hoogte van het volledige bedrag voor korte cursussen of van minimaal € 60,- inschrijfgeld voor langere cursussen. Bij de bevestiging ontvang je daarover meer informatie. Indien er teveel aanmeldingen zijn, worden aanmeldingen op volgorde van binnenkomst gehonoreerd. Aanmeldingen zijn vanaf twee weken voorafgaand aan de cursus bindend. Bij eerdere annulering ben je alleen het inschrijfgeld verschuldigd.

Mocht betaling in een keer een probleem zijn, bel dan even zodat we een oplossing kunnen bedenken. Ook zijn er mogelijkheden om vormen van attitudetraining en supervisie te betalen uit een PGB. Cursusdagen lopen meestal van 10 tot 17 uur (op zondag meestal van 13.30 tot 17:30 of 20.30 uur). Voor uitgebreidere informatie kun je een vraag stellen, of bellen: 033-8886360.